Zenekari gyakorlati órák

 

Idei évünk egyik legnagyobb újdonsága, hogy tanulóink immáron nemcsak egyéni hangszeres- és énekóráinkon vehetnek részt, hanem zenekarban is együtt zenélhetnek társaikkal.

Viszont kifejezetten törekszünk arra, hogy ezek ne csak szimpla próbalehetőségek legyenek, hanem profi tanári vezetéssel történő, céltudatos és valóban fejlesztő zenei órák.

érdekel

Miért éri meg jelentkezni a zenekari órákra?

zenei-gondolkodas

Zenészként történő gondolkodás

Segít megtanulni zenészként gondolkodni és megérteni szerepünket egy élő zenei szituációban, így szinte szó szerint együtt lélegezhetünk a zenével, amit éppen tanulunk vagy játszunk.

szemelyisegfejleszto

Személyiségfejlesztő hatás

Nagyszerű személyiségfejlesztő ereje van, hiszen mások mellett megnyilvánulni, megmutatni jelenlegi zenei tudásunkat, vagy éppen felvállalni hiányosságainkat, belső bizonytalanságainkat egy nehéz, ámbár nagyon építő folyamat mindenki számára!

Problémák, tanulói visszajelzések alapján…

Gyakran kapjuk azt a visszajelzést azon tanulóinktól, akik próbáltak már barátokkal vagy ismerőseikkel zenekart alapítani, hogy rövid időn belül akadályokba ütköztek, hiszen zenei háttérből fakadó különbségeket nehezen tudták kiegyenlíteni, vagy csak nagyon nehezen találtak olyan közös célokat, amit mindenki sajátjának érzett. Emiatt pedig gyakran elveszíti motivációját a zenekar, és már kedvtelésből sem mennek el együtt próbálni, a tagok pedig szépen lassan kilépnek.

Megoldás…

Mi ezeket a zenekarokat érdeklődés, kor és szint alapján állítjuk össze, amivel kapcsolatban egyéni óráinkat tartó tanárainkkal folyamatosan egyeztetünk, így ezek a problémák nálunk nem fordulhatnak elő. Itt egy olyan csapatmunka zajlik folyamatosan a háttérben, ami lehetővé teszi, hogy ezek az órák valódi élményt nyújtsanak mind a kezdők, mind a haladó zenetanulóink számára!

Bizonyítottan működik

Végső soron pedig nagyon fontos, hogy hihetetlen közösségépítő ereje van ezeknek a zenekari óráknak!

Jelenleg is aktív zenekaraink vannak tizenévesekből, huszonévesekből, vagy akár a 40 felettiekből, akik család mellett, munka után találkoznak hétről-hétre, hogy együtt zenéljenek, és akár közösen fellépjenek idővel!

Jelentkezési űrlap

Zenekari óráinkat a belvárosi Groovy Stúdió és Próbateremben tartjuk jól felszerelt körülmények között, folyamatosan szellőző, légkondicionált termekben. A jelentkezés folyamatos, részt venni egyéni óráink mellett lehetséges, akár az első pillanattól kezdve!

Zenekari óráink ára (90 perces órák): 29.900 Ft / fő / 4 alkalom (4 hét)

Ha érdekelnek a zenekari óráink, de még nem jársz egyéni zeneóráinkra, jelentkezz!

    Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatóban, illetve az Általános Szerződési Feltételekben leírtakat.