Karrier

Szeretnél valami különleges dolgot csinálni zenetanárként? Eleged van az állami zeneiskolák által elvárt kötöttségekből? Szeretnél egy olyan munkát a zenélés mellett, ami rugalmas, de mégis rendszeres és kiszámítható?

Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, akkor nálunk a helyed!

Jelentkezem
bmmusicschool-karrier
csapatunk

Miért éri meg jelentkezned hozzánk?

A BM Music School Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő zeneiskolájává nőtte ki magát. Mindössze két és fél éve létezünk, hisszük, hogy korlátlan lehetőségekkel rendelkezünk, ha a hazai zenetanítási és zenetanulási kultúra fejlesztéséről van szó.

Két dolgunk már biztosan megvan, és igazából ha őszinték vagyunk, valószínűleg ha ennél több sosem lenne, a boldogságunkhoz már elég lenne:

 1. A világ legkirályabb zenetanulói közössége, immáron 150 fővel 🎶
 2. A földkerekség legjobb zenetanári csapata 💛

Milyen tanárokat keresünk?

Olyan nyitott, fiatal és lendületes kollégákat, akik segítenek átadni a zenetanulás örömét és élményeit újdonsült diákjaink számára.

zongora

Zongoratanár

gitar

Gitártanár

enek

Énektanár

basszusgitar

Basszusgitártanár

dob

Dobtanár

Erre számíthatsz, ha nálunk kezdesz dolgozni:

 • Saját időbeosztás: Egy teljes mértékben zenészekre szabott zeneiskola vagyunk. Nálunk minden tanár maga osztja be az idejét. Ez előny, hiszen így a semmilyen más zenei tevékenységed nem fog sérülni.

 • Egyéni órák: Heti szintű egyéni órákat fogsz tartani majd csupa lelkes új diáknak 60, illetve 90 percben. Ezeknek az óráknak tanmenetét teljeskörűen Te állíthatod össze személyre szabottan az összes nálad tanuló diák számára.

 • Segítőkész csapat: Tényleg nem vicc, hogy a világ legnagyszerűbb tanáraival dolgozunk együtt! Ez azt jelenti számodra, hogy a kollégákkal mi mindig segíteni fogunk, és igyekszünk minden tudásunkat és tapasztalatunkat megosztani az újakkal.

 • Tőled függő, rendszeres bevétel: Az év minden hónapján dolgozunk, mely azt jelenti, hogy kiszámítható, rendszeres fizetésed lesz egész évben. A fizetési rendszerünk pedig úgy van kitalálva, hogy csakis a rendszeres munkádtól függ a mértéke, így határ a csillagos ég!

 • Alkalmazotti / vállalkozói státusz: Lehetőséged lesz nálunk bejelentett munkaviszonyban dolgozni, de ha szeretnél számlázni, az sem probléma. Nálunk minden fizetésed átutalással, tisztán, a megállapodás szerint kapod meg, méghozzá úgy, hogy az orrod előtt vezetjük le az egész havi elszámolást!

Mivel nálunk a jelentkezések folyamatosak, így várhatóan az első időszakban heti néhány órát fogsz dolgozni mindössze, amit hétről hétre építünk egyre többre.

Készülj fel, hogy a legtöbb órát jellemzően hétköznap, munka utáni időpontokban szoktuk tartani, így kell, hogy ilyen idősávokban legyen szabad kapacitásod!

Ideális jelölt vagy számunkra, hogy ha:

 • Heti legalább 15 órát meg tudsz tartani rendszeresen hosszútávon, de ha már 10 óráig el tudunk jutni, az egy jó kezdet.

 • Van saját helyszíned Budapesten, ahol az órákat meg tudod tartani. Nem hiperszuper stúdióra kell gondolni, de legyen egy olyan szobád, ahol nem zavar senki (és Te sem a szomszédokat), rendelkezésre áll hangszer, laptop, és néhány alap eszköz.

 • Könnyűzenében járatos vagy. Ha csak komolyzenei háttered van, az nem akadály, viszont akkor fel kell készülnöd arra, hogy ezt a zenei nyelvezetet Neked is el kell sajátítanod, amihez minden segítséget megadunk.

 • Fiatal vagy (akár pályakezdő is). Elsősorban hozzánk hasonló, fiatalokból álló csapatot szeretnénk építeni. Az átlag életkor nálunk körülbelül 30 év, ami persze nem jelenti azt, hogy 35 évesen már szóba sem fogunk veled állni. Nézd meg a csapatunkat, és ha úgy érzed, jól mutatna a Te fotód is köztünk, jelentkezz! 😊

 • Nem Téged keresünk, ha a tanítást leginkább olyan fizetéskiegészítésnek képzeled el, amit addig csinálsz, amíg a nyári szezon be nem indul. Rengeteg diákunk panaszkodik olyan zenetanárokra, akik csak addig tanítanak, amíg nincs más, izgalmasabb dolguk. Mi az az iskola vagyunk, ahol a tanárok rendszeresen, kiszámíthatóan elérhetőek az év egészében, és a szakmájuk részeként tekintenek a zenetanításra is!

kerdojel

Mit kell még tudnod rólunk?

 • Mi vagyunk az elsőszámú zeneiskola felnőttek számára, emellett már nagy számban járnak hozzánk tinédzserek is.

 • Az ország legjobb zeneiskolai platformját hoztuk létre! Nálunk minden tanár saját nevével, képeivel, leírásával jelenik meg videóinkban és hirdetéseinkben.

 • Az egyéni órák mellett zenekari gyakorlatokat is szervezünk diákjaink számára, melyet elég magas szinten űzünk. Jelenleg 5 olyan zenekarunk van, ahol a tagok heti szinten összejárnak tanári vezetéssel próbálni. Ezek a srácok nem viccelnek, két koncertünk között (kb 4 hónap) 6-7 számot is megtanulnak, mindezt iskola, munka, és nem ritkán család mellett.

 • Apropó, koncertek! A prémium koncertek szervezése az egyik legnagyobb erősségünk. Idén év elején a Budapest Jazz Club-ban volt koncertünk, ahol teljes teltház volt. Nemrég júniusban pedig az A38 Hajón szerveztük meg nyári koncertünket. Nézd meg az eseményekről a képeket, fantasztikusak voltak, a következőt pedig már szervezzük őszre!

A csapat, ahova tartozni fogsz

Kedvcsinálóként mutatunk pár képet, hogy mégis milyen hangulatra számíthatsz!

Gyakran feltett kérdések

 • Tudok-e úgy jelentkezni hozzátok, hogy már van egy munkahelyem?

Tudnod kell, hogy a nálunk tanító tanárok mind dolgoztak valahol, amikor csatlakoztak hozzánk. Volt, aki több iskolában is tanított már, volt olyan is, akinek főállása volt egy másfajta tevékenységben. Egy közös bennük – mindannyian váltottak már, és immáron tanítás szempontjából a mi iskolánk a fő tevékenységük, vagy ez úgymond a “főállásuk”!

 • Fiatal pályakezdő vagyok, jelentkezhetek?

Igen! Iskolánk a kivételes esetek egyike, ahol akár zéró tapasztalattal, fiatalon is el lehet kezdeni tanítani! Nem egy tanárunk van, aki 20 évesen kezdett nálunk, nulla tanítási tapasztalattal, most pedig a diákok imádják! Ha tehát most ismerkedsz ezzel a dologgal, netán pályakezdő, de lelkes vagy a tanítás iránt, akkor szintén jelentkezz bátran!

 • Nincs diplomám, vagy zeneiskolai végzettségem…

A kevés iskola egyike vagyunk, ahol nem azt fogjuk először megnézni, hogy milyen végzettséged van. Magyarország egy fura hely, könnyűzenei téren eleve nincs túl sok lehetőség diplomát szerezni itthon. Ettől függetlenül ha van zeneiskolai háttered, netán jártál konziba, egyetemre, Kőbányai Zenei Stúdióba, az nagy előnyt fog jelenteni.

 • Milyen helyszínt kell biztosítani a tanításhoz?

Bármilyen helyszín megfelelő, ami számodra mindig hozzáférhető, és ahol tudsz fogadni diákokat. Ez lehet otthon is, de van olyan tanárunk, aki inkább próbatermet bérel.

Várunk csapatunkba!

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges! Kérjük mindig győződj meg róla, hogy a linkeket meg fogjuk tudni mi is nyitni, és teljes hozzáférésünk van ahhoz, amit referenciaként szeretnél nekünk küldeni!

Ha bármilyen kérdésed felmerül, akkor írj nekünk nyugodtan a karrier@musicacademy.hu e-mail címre!  (elfogadott formátum: jpg, jpeg, png; max. 10 MB)

  (elfogadott formátum: pdf. max. 10 MB)


  Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat.