Referenciák

Néhány kedves tanítványunk értékelte a közös munkát velünk.

Referenciák

Néhány kedves tanítványunk értékelte a közös munkát velünk.

Egy éve tanulom a gitározást Marcitól, egy gitárral kezdtem, már három van, mellé lett még egy zongora és egy kis házi stúdió is. Marci nem csak gitározni tanít kiválóan, hanem zenélni is. Minden héten várom a vele való együtt tanulást, zenélést. És még vicces is. :)

VARGA-GIESZ BALÁZS

Közel egy éve tanulok gitározni Marcinál, 15 évesen kezdtem, előtte zongoráztam. Mindig is álmom volt ezen a hangszeren tanulni és itt nem csak ezt tanulhatom, de zenélni is. Nagyon örülök, hogy rábukkantam, minden héten már az óra végén várom a következő alkalmat.:) Pozitív, vidám, bátorító tanár, akinél jobbat nem is kívánhatok. Csak ajánlani tudom!

BENKÓ ESZTER

Sosem gondoltam volna, hogy valaki így megszeretteti velem a gitározást . Minden óra egy élmény, csak ajánlani tudom!

PAP DÁVID

Azért kezdtem el gitározni, hogy letudjam kísérni magam, miközben énekelek. Több, mint egy éve járok Marcihoz és nem csak a gitárt szerettette meg velem mindeközben, hanem betekintést nyerhettem a zeneelmélet, dalszerzés, házi stúdiózás alapjaiba is. Az oktatás nagyon sokrétű és bármire kapok kézenfekvő választ, ami érdekel, személyre szabva. Marci nagyon lelkes személyiség, az órák mindig viccesek és jó hangulatban telnek. Akkor sincs szigor, ha épp semmit nem gyakoroltam. :D Nagyon ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy fiatal, lendületes suliban tanulni :)

GALAMBOS MÓNIKA

Sokadik próbálkozás után kezdtem újra gitározni tanulni. Ezúttal sokkal jobban haladok, mert a biztos elméleti alapokat az általam kedvelt dalokon keresztül mutatja be Marci. Így könnyebben, és jó hangulatban átjutunk a nehezebb feladatokon is.

SZAKÁCS MIHÁLY

Kramarics György véleménye

Későn kezdtem zenét tanulni, már elmúltam bőven 30 éves amikor jelentkeztem. Előtte egyedül tanulva játszottam, így sok elméleti és gyakorlati hiányossággal érkeztem. Az oktatás modern felfogásban, egyénre szabva történik. Az elméleti és gyakorlati anyag egyensúlyban van, biztosítva a stabil előrehaladást és a kitűzött célok elérést.

Ha valakinek van dalszerzői ambíciója, megfelelő támogatást kap kezdve a megszerezhető elméleti tudástól a gyakorlati megoldásokig, célszoftverek használatáig. Akár zenei produceri alapok megismerése is lehetséges.

Aki csak néhány mesterfogást, stilisztikai elemet szeretne elsajátítani, például hogyan kell fájdalmas arcot vágni szólózás közben, vagy néhány szerelmes melódiát ami jól jöhet a “Szeress belém” című szám szerenádon történő előadásához, szintén jó helyen jár, de ennél sokkal több van ebben.

Jó szívvel tudom ajánlani annak, aki értő, támogató, motiváló és inspiráló környezetben szeretne fejlődni. Itt minden lehetőség adott, a többi rajtad múlik.

KRAMARICS GYÖRGY

Márton több mint egy éve foglalkozik fiammal, Barnabással és nekem a csupa mosolya,
pozitív kisugárzása, a zene szeretete és ennek lelkes átadása jut eszembe elsőre Mártonról.

Barnussal végtelenül jól kijönnek, tetszik a tanítási stílusa, természetes, játékos és kreatív.
Becsempészi valahogy a szolfés részt is ügyesen és szeretem, ahogy szabadságot és teret is hagy, Barnus egyik házija például nemrégiben egy dal befejezése volt.
Mi mindig várjuk a’ Márton – napot’ :)

SZABÓ ZSÓFI

Mi teljesen 0 kilométeresként jöttünk zenét tanulni a BM Music School-ba a barátommal. És bár voltak aggályaink, hogy a mi korosztályunk vajon mennyire “késett el” ezzel, de ezt a félelmünket hamar eloszlatták kedves tanáraink empatikus hozzáállása. Barátom gitáron, én zongorán fonom szorosabbra a zenével való szerelmünket, adva ezzel hatalmas motivációt a közös zenélésünknek.
Mindig is szerettünk volna minőségi zene oktatásban részesülni. Köszönjük, hogy ezt tőletek kaphattuk meg!

ZITA és MARCI

Közel 5 éve oktat Marci, 40 évesen kezdtem a pengetést. Pozitív, vidám életszemléletű, következetes tanárt ismertem meg Marci személyében, fiatal kora ellenére kiválóan tanít, bátran ajánlom. 

KÁRPÁTI CSABA