Gyakran ismételt kérdések

Összegyűjtöttük azokat a témákat, amiket gyakran tesztek fel nekünk, így ha maradtak benned
megválaszolatlan kérdések, itt meg fogod találni rá a választ!

Szeretnék jelentkezni hozzátok, mikor tudnék kezdeni?

Miután elküldted a jelentkezésedet felvesszük veled a kapcsolatot, és egyeztetünk egy első időpontot. Innentől csak rajtad múlik, mikor a legideálisabb neked, akár néhány napon belül kezdhetünk is!

Tanárokkal való egyéni, személyes órákra hol van lehetőség?

Tanáraink jelenleg saját stúdiójukban tanítanak, egyénenként más-más helyen Budapesten, jól megközelíthető helyszíneken.

Szeretnék zenét tanulni és személyes órákat venni, viszont lehetőség szerint saját helyszínen, nálam. Megoldható így a zeneóra?

Igen, viszont ez jelenleg csak Budapesten kivitelezhető, felár ellenében, melynek mértéke helyszínenként változik. Fontos még azt is megjegyezni, hogy otthoni órákat csak megfelelő feltételek mellett tudunk vállalni, melyről minden esetben egyénileg egyeztetünk a jelentkezőkkel.

Mi történik akkor, ha az adott hónapban 5-re jön ki az alkalmak száma?

Semmi, hiszen az órákat alapvetően minden héten megtartjuk, viszont ilyenkor a havidíj is részarányosan többe kerül. Mi azt javasoljuk, hogy a heti ritmust mindenképp tartsd meg, és törekedj a rendszerességre mind az órák látogatásában, mind az otthoni gyakorlásban lehetőség szerint.

Milyen technikai feltételei vannak az online óráknak?

A ma elérhető laptopok, de sok esetben akár egy tablet is elegendő ahhoz, hogy online tanulj nálunk. Tanárainkkal mi folyamatosan azon dolgozunk, hogy technikailag a lehető legfelkészültebbek és naprakészek legyünk a jelenlegi lehetőségekkel, maximalizálva így az online oktatás hatékonyságát.