Zenéljen Együtt a Család!

Iskolánk egyik legfontosabb célja, hogy a felnőttek mellett a gyermekek zenei fejlesztéséhez is minél aktívabban hozzá tudjon járulni. Azonban a kisgyermekes családok gyakran nem szívesen mozdulnak ki otthonról egy zeneórára vagy egy zenés foglalkozásra, ami a mai világban egy teljesen érhető dolog.

Erre hoztuk létre a Zenéljen Együtt a Család videósorozatunkat!

A videósorozat egy olyan program, mely a közös zenélésen keresztül hozza össze az egész családot, játékosan, a gyerekekkel együtt! Az évszakhoz igazodva egy dalról szól a sorozat éppen aktuális része, melyet egyszerűen, otthon található eszközöket használva el lehet játszani.

A dal eljátszásához rövid oktatóvideókat tartalmaz a program, hogy a család minden tagja gyorsan meg tudja tanulni a maga részét, és kezdődhet is a közös zenélés!

Videósorozatunk téli részének címe:

a Hóemberdal

A családi zenekar különböző tagjai ebben a részben megtanulhatják a dalt:

mikrofon

elénekelni
csörgő

házilag készített csörgő-zörgővel kísérni
taps

tapssal kísérni

gitár

gitárral eljátszani

Pleszkán Écska

“Akár felnőttekkel, akár gyerekekkel dolgozom, mindig úgy érzem, a humor és a játékosság elengedhetetlen eszközök, főleg amikor éneklésre kerül a sor.”

A videósorozatban a különböző “hangszerekhez” természetesen mind különböző videók és útmutatók társulnak, amin zenés gyermekfoglalkozásaink nagyszerű vezetője, Pleszkán Écska mutatja be a feladatokat!

Ha szeretnéd gyermekeddel közösen, játszva megtanulni a dalt, csak töltsd ki a lenti űrlapot, és már küldjük is videókat!

ÉRDEKEL A KÖZÖS ZENÉLÉS

Megrendelő űrlap

 A Hóemberdal c. videósorozat 4.990 Ft-ba kerül, amelyet átutalással tudsz kifizetni. Az ehhez szükséges adatokat a rendelés leadása után, egy visszaigazoló e-mailben fogod megkapni. Az összeg beérkezését követően pedig kapni fogsz egy újabb e-mailt a videók hozzáférési linkjével.
    Elolvastam és elfogadom a Vásárlási feltételeket, valamint az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat.